Категорії

Сучасні салонні стрижки та фарбування від Sayple & Vitality's

  • 09 October 2015 17:52:25
  • Views: 927
 
3 дні СЕМІНАРІВ з відпрацюванням від творчої команди "stylistic SAYPLE group" Vitality's, а також компанії "Мистецтво краси".
Sayple - це компанія, яка спрямована на досягнення нових висот перукарського мистецтва. Компанія впроваджуює нові креативні практики на підставі великого досвіду, отриманого в провідних національних і міжнародних школах.
 
У програмі семінару - жіночі стрижки: 1 день = відпрацювання 1 форми + 1 фарбування. Адаптація стрижки і кольору волосся до індивідуальних особливостей зовнішності!
 
Семінар призначений для майстрів, які хочуть удосконалити свій професійний рівень і отримати практичний досвід у створенні ідеальних форм.
Отримані знання та досвід допоможуть Вам проводити візуальний аналіз зовнішності клієнта і ідеально адаптувати стрижку до типажу!
 
Ви навчитеся знаходити індивідуальний підхід до кожного клієнта, створюючи унікальну стрижку і гармонійний колір волосся!
 
З собою необхідно мати: ножиці (пряме полотно), гребінці для стрижки, плоскі затискачі (щонайменше 4 шт), пеньюар, пульверизатор, фен, гребінець масажний для укладання, брашінг з натуральною щетиною, зметка для обличчя, триммер (mini cut), праску.
 
Тренери: Леонід Сердюков, Дубовець Вікторія.
Початок семінару - о 10:00.
Місце проведення: студія "Мистецтво краси", м. Одеса, вул. Ак. Філатова, 13-а.
 
 

 
Искусство красоты © 2024