Категорії

Реєструйтеся - отримуйте подарунки!

  • 14 April 2017 14:15:17
  • Views: 1083
 

Майстри-перукарі, які були присутні на нещодавньому Trend Show від IdHair в Одесі, напевно пам'ятають нашу обіцянку. Тоді директор компанії «Мистецтво краси» Олександр Єфремченков оголосив про майбутній розіграші чудових подарунків серед тих майстрів, які прийшли на захід. В якості призів була обрана техніка, необхідна перукарям в їх роботі. Це машинка для стрижки волосся, фен, а також дві різні праски. Єдиною умовою участі в конкурсі стала реєстрація і заповнення власного кабінету на сайті iskusstvo-krasoty.ua до 14 квітня. Ті майстри, які вже були зареєстровані на той момент, стали учасниками конкурсу автоматично.

І ось ми, нарешті, підводимо підсумки. Імена чотирьох призерів були визначені за допомогою системи random.org. А подарунки були розподілені по місцях залежно від їх ціни - по спадаючій. Ось імена наших щасливчиків:

Отже, дорогі переможці, тепер чекайте нас в гості! Ми приїдемо до вас, щоб особисто привітати і вручити подарунки!

Також ми дякуємо всім майстрів, які взяли участь в конкурсі, за те, що вони проявили активність і приєдналися до нас! Обов'язково стежте за нашими новинами, тому що попереду - ще безліч подібних розіграшів і чудових призів!

Створюйте, розвивайтеся і перемагайте разом з «Мистецтвом краси»!

 
 

Реєструйтеся - отримуйте подарунки!
 
Искусство красоты © 2024