Категорії

Семінар-вечірка: ДО і ПІСЛЯ - повне перевтілення

  • 09 June 2016 16:22:50
  • Views: 978
 

Поспішайте стати учасницею семінару-вечірки "ДО і ПІСЛЯ - повне перевтілення"!

Дорогі наші клієнти, раді повідомити, що спеціально для Вас 26 червня 2016 року фахівці компанії "Мистецтво краси" проведуть для Вас семінар-вечірку, де в невимушеній обстановці Вам продемонструють:

  • догляд за волоссям і реконструкції волосся в домашніх умовах разом з Envy;
  • вечірні/повсякденні укладки, з якими - хоч на червону доріжку;
  • розкішний make up від наших технологів з використанням італійської декоративної косметики VISTUDIO.

Моделлю, буде кожна з Вас!

Хтось отримає професійну процедуру по реконструкції волосся, за допомогою ефективного, відновлюючого засобу Envy! В процесі отримаєте відповіді на Ваші запитання щодо догляду, зволоженню, живленню волосся, які будуть підходити саме Вам. Адже зараз літо... Волосся схильне до стресу (сонце, сухе повітря, морська вода згубно впливають на волосся). Наші фахівці розкажуть і підберуть Вам той продукт, який потрібен саме вашому волоссю, адже у нас в магазині широкий асортимент продукції по догляду за волоссям.

Хтось побачить, на комусь продемонструють сучасні види і способи укладання волосся (фіксування, моделювання, завивка, випрямляння і т.д. - в цьому різноманітті можна загубитися).

А також професійний make up від наших технологів з використанням італійської декоративної косметики VISTUDIO, яку ви можете придбати у нас в магазині. Вони розкажуть і покажуть Вам, як домогтися приголомшливого make up в домашніх умовах, без походів в салони.

Ви можете скористатися можливістю записатися на курси по make up і отримати диплом "про проходження базового курсу з візажу" від нашого викладача і візажиста компанії! Індивідуальний підхід, неординарні заняття з відпрацюванням на високоякісної косметиці, чекають Вас!

Фуршет! Море позитивних емоцій, корисної інформації, потрібних знайомств, приємне проведення часу з користю для себе, а також перетворення "до" і "після" + фотосесія (фото на пам'ять) від нашої компанії... Все це ви можете отримати тільки у нас!

Поспішайте записатися! Кількість місць обмежена.

Будьте шикарними і чарівними на заздрість усім!

Чекаємо Вас за адресою: вул. Ак.Филатова, 13а, студія "Мистецтво краси".

Заставна вартість*: 100 грн

*Заставна вартість буде повернена у вигляді товару з будь-якої зацікавила Вас продукції

Попередній запис обов'язковий!

Телефон для запису: 765-30-07, 32-55-48,067-510-21-85, 093-953-71-74.

Дата події: 26.06.2016.

Координатор: Наталія.

Організатор: Олександр.

 
 

 
Искусство красоты © 2024