Категорії

Семінар Keratin Kontrol by VItality's в Одесі

  • 12 August 2016 10:11:43
  • Views: 1344
 

Це - одвічна жіноча проблема: поки одні красуні усіма можливими способами намагаються надати волоссю хвилястість і додатковий об'єм, інші безуспішно намагаються приборкати свої неслухняні кучері. І якщо способів завити волосся придумано досить багато, то для випрямлення волосся деколи потрібно набагато більше зусиль. Втім, компанія «Мистецтво краси» гготова запропонувати вам чудове рішення проблеми.

15 вересня відбудеться семінар, на якому буде представлена лінійка Keratin Kontrol by VItality's.

KERATIN KONTROL – мультифункціональний професійний засіб, який діє індивідуально в залежності від структури волосся і бажаного результату. Цей продукт робить волосся гладким і м'яким, живить його і усуває курчавість. Перевірити, наскільки ефективним є цей засіб, ви зможете прямо під час нашого семінару.

Також під час семінару відбудеться демонстрація новинки – Trilogy by VItality's. Це серія засобів, які глибоко живлять і відновлюють волосся.

Вартість участі в семінарі становить 100 грн. Але у вас є чудова можливість заощадити ці гроші. Якщо під час заходу ви вирішите купити весь «пакет» засобів Keratin Kontrol by VItality's, зазначені 100 гривень будуть відняті із загальної суми. Тому наш семінар буде для вас вигідним у всіх сенсах. Приходьте!

Дата: 15.09.2016.

Місце проведення: Академія Володимира Тарасюка, вул. Грецька, 1-а.

Вартість: 100 грн.

Організатор: компанія «Мистецтво краси».

Контакти: Інна (‎067) 480-09-63, (‎093) 953-74-55.

 
 

Семінар Keratin Kontrol by VItality's в Одесі
Семінар Keratin Kontrol by VItality's в Одесі
Семінар Keratin Kontrol by VItality's в Одесі
 
Искусство красоты © 2024