Категорії

Бренд Y.S.Park на beauty-фестивалі

  • 08 April 2019 11:17:12
  • Views: 1043
 

З 27 по 29 квітня у Львові відбувся великий beauty-фестиваль «Дзеркало моди». Цей захід проходить тут вже 14-й раз, а беруть участь в ньому майстри та топ-технологи не тільки з України, а й з інших країн. 2019 рік не став винятком: тут зібралися представники всіх можливих напрямків індустрії краси, а також був представлений величезний вибір професійних брендів. Нам приємно повідомити, що в числі учасників була і компанія «Мистецтво краси».

Виставковий стенд на фестивалі був організований спільно з Import Trade Development Group. Ця компанія є нашим надійним партнером і представником бренду Y.S.Park на території Львівської, Хмельницької, Житомирської та Тернопільської областей.

Разом з Import Trade Development Group ми представили новинки 2018-2019 від знаменитого японського бренду Y.S.Park. Зокрема:

Великою увагою і попитом, як завжди, користувалися ножиці Y.S.Park. Це ідеальні інструменти для професійних перукарів:

  • ножиці зручно тримати в руці;
  • з їх допомогою можна зробити максимально точний зріз;
  • ножиці зроблені зі сталі найвищої якості і довго служать власнику;
  • вони мають знімний упор для мізинця і вимірювальні отвори на своїх ручках.

Кожну з моделей ножиць розробляє, перевіряє і застосовує на практиці особисто засновник бренду - Young Soo Park. Для нього важливо, щоб будь-який продукт Y.S.Park був втіленням головних принципів бренду: швидко, точно, зручно. При цьому незмінною залишається турбота про здоров'я волосся клієнта.

Ми раді, що багато наших клієнтів зі Львова, Луцька, Тернополя, Ужгорода та інших міст по достоїнству оцінили продукцію Y.S.Park і придбали її саме у «Мистецтва краси», офіційного представника бренду в Україні.

Ми цінуємо прагнення українських майстрів вдосконалюватися у всіх напрямках - від отримання нових знань до використання найсучасніших технологій і інструментів. Компанія «Мистецтво краси» намагається максимально допомогти в цьому своїм клієнтам і партнерам, і готова активно працювати в цьому напрямку і далі.

 
 

Бренд Y.S.Park на beauty-фестивалі
 
Искусство красоты © 2024