Категорії

Презентація інструментів Y.S.Park в Карпатах

  • 24 may 2019 17:48:11
  • Views: 903
 

Ціла плеяда відомих майстрів з Європи, унікальні семінари та майстер-класи, незвичайна «битва» серед команд професіоналів, колосальний обмін досвідом... Все це - про б'юті-конференції Molfar, яка проходить в одному з найкрасивіших місць України, в Карпатах. Зрозуміло, компанія «Мистецтво краси» не могла пройти повз і в цьому році взяла участь в заході.

Molfar - це приклад того, наскільки ефективними і результативними можуть бути подібного роду конференції.

В першу чергу, це, звичайно, приголомшливе джерело знань і натхнення. В цьому році в числі спікерів Molfar були представники таких брендів, як Nouvelle, Hairgum, Hair Company, Ga.Ma, Lakme, KEEN, ORising, ADORE, ELAN. Кожен з них давав ємні, насичені, інформативні майстер-класи з перукарського мистецтва, манікюрної справи, візажу, менеджменту. Представники компанії «Мистецтво краси» постаралися перейняти максимум знань і досвіду, щоб в подальшому працювати зі своїми клієнтами на ще більш високому рівні.

По-друге, заходи, подібні Molfar, - це можливість представити на гідному рівні свою професійну продукцію. На цьому заході «Мистецтво краси» представила інструменти японського бренду Y.S.Park: ножиці, гребені для стрижки, брашинги, щітки, аксесуари для фарбування і т.д. Це інструменти, без яких неможливо уявити собі роботу будь-якого майстра в салоні краси. Відмінна риса цієї продукції - висока японська якість матеріалів, з яких виробляються інструменти.

По-третє, це тісне спілкування з представниками б'юті-індустрії міжнародного класу. Мова йде не тільки про обмін досвідом та знаннями, а й про конструктивну взаємодію, налагодження партнерських відносин. Ми раді повідомити, що у нас з'явився новий партнер і представник бренду Y.S.Park - компанія Prof Cosmetic. Власник компанії - Сергій Кормаков, який також є шеф-технологом бренду Lakme.

Ми вдячні організаторам конференції Molfar за можливість взяти участь в такому заході і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

 
 

Презентація інструментів Y.S.Park в Карпатах
Презентація інструментів Y.S.Park в Карпатах
Презентація інструментів Y.S.Park в Карпатах
Презентація інструментів Y.S.Park в Карпатах
 
Искусство красоты © 2024