Категорії

Новинка: професійна машинка для стрижки Panasonic ER GP-80

  • 09 June 2016 14:13:38
  • Views: 1092
 

Шановні клієнти!

Компанія "Мистецтво краси" рада повідомити, що наш асортимент інструментів для стрижки волосся поповнився ще однією новинкою.

У цій машинці для стрижки волосся використовуються леза унікальною Х-подібної форми, що відкривають нові можливості в стрижці, які відповідають навіть найсуворішим запитам професіоналів.

Зручний для використання ергономічний дизайн

Крім легкого і витонченого дизайну, розробники приділили чимало уваги також ергономіці продукту, що вкрай важливо для фахівців різного рівня. Володіючи плавними переходами і вигнутими формами, машинка зручно лежить в руці, а така деталь, як прогумована ручка, запобігає вислизанню при використанні.

Зручний кільцевий регулятор довжини стрижки

Поверніть диск можна вибирати довжину стрижки від 0,8 до 2,0 мм з кроком 0,3 мм. Це усуває необхідність в зміні насадок і дозволяє регулювати довжину стрижки однією рукою.

Робота від мережі або акумулятора

Використовуйте блок живлення від мережі змінного струму при стрижці густого та жорсткого волосся або насолоджуйтеся зручностями роботи від акумулятора, позбавивши себе від зайвих проводів

Літій-іонний акумулятор

Потужний, довговічний і безпечний для навколишнього середовища літій-іонний акумулятор.

Новий зарядний пристрій

Щоб зарядити акумулятор, просто встановіть пристрій на спеціальну підставку. Червоний індикатор вказує на розряд батареї, а зелений передає стан батареї під час зарядки.

Шість установок довжини стрижки з використанням трьох комбінованих насадок

У комплект входять насадки для шести різних довжин стрижки (від 3 до 15 мм).

Три комбіновані насадки дозволяють отримати шість різних установок довжини стрижки (від 3 до 15 мм). Насадки йдуть в комплекті зі спеціальною підставкою для зберігання.

 
 

 
Искусство красоты © 2024