Категорії

Продукція бренду Y.S.Park

  • 19 April 2019 10:29:08
  • Views: 873
 

Компанія «Мистецтво Краси» взяла участь у виставці «Estet Beauty Expo-2019», яка відбулася в Києві 11-12 квітня. На стенді був представлений весь асортимент продукції легендарного інструмента Y.S.Park.

Конгрес індустрії краси Estet Beauty Expo, за давно сформованою традицією, проходить навесні. Завдяки тому, що сюди приїжджають найкращі експерти в сфері індустрії, у відвідувачів виставки є можливість дізнатися всі тенденції майбутнього сезону. Більш ніж 30 тисяч профільних фахівців в якості учасників конгресу - це дуже серйозна цифра, яка говорить про масштаби заходу.

Вся виставка була розділена на кілька тематичних розділів: нігтьова естетика, косметологія і прикладна естетика, косметика і візаж, а також перукарня продукція та обладнання. Стенд «Мистецтва краси» і асортимент продукції високо оцінили професіонали Києва та гості столиці.

Багато перукарів познайомилися з асортиментом ножиць Y.S.Park, новинками 2018-2019 років, а також лінією Y.S.Park Backstage Collection. Ця лінія включає в себе всі ті інструменти і аксесуари Y.S.Park, які необхідні для створення жіночих зачісок і укладання волосся. Різноманітні шпильки, невидимки, затиски розроблені професіоналами найвищого рівня. Вони ідеально підходять для найвимогливіших зачісок. Спробувавши в роботі ці аксесуари хоча б один раз, ви не захочете змінювати їх на інші.

Втім, те ж саме можна сказати і про ножиці Y.S.Park. Ці інструменти мають оригінальну і дуже впізнавану конструкцію зі спеціальними отворами в ручках. І навіть після безперервної роботи протягом дня руки перукарів не втомлюються завдяки чудовому балансу, гостроті, повному конвексу, м'якості ходу полотен і довговічності різальної крайки ножиць. У ножицях Y.S.Park використовується японська сталь VG-10, з додаванням кобальту, найдорожчою та найтвердішою присадкою. Це найкраще, що можна собі уявити! Такими ножицями можна працювати все своє життя і передати у спадок не одному поколінню!

Якщо ви досі ще не познайомилися з Y.S.Park, то можете це зробити на нашому сайті. Компанія «Мистецтво краси» є офіційним представником японського бренду в Україні, тож ви можете бути впевнені в якості представленої у нас продукції. Крім того, ми запрошуємо вас відвідати XXII Міжнародну спеціалізовану виставку «Технології Краси», яка відбудеться в Одесі з 15 по 17 травня. Там «Мистецтво краси» теж представить вашій увазі продукцію Y.S.Park.

Приходьте! Чекаємо Вас!

 
 

Продукція бренду Y.S.Park
Продукція бренду Y.S.Park
Продукція бренду Y.S.Park
Продукція бренду Y.S.Park
Продукція бренду Y.S.Park
Продукція бренду Y.S.Park
Продукція бренду Y.S.Park
Продукція бренду Y.S.Park
 
Искусство красоты © 2024